Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Termín pro přihlášení obcí do krajského kola soutěže Zlatý erb prodloužen do 31. ledna

21. 01. 2019

Obce a města Libereckého kraje se mohou ještě několik dní hlásit do soutěže o nejlepší webové stránky. Termín pro podání přihlášek do krajského kola Zlatého erbu organizátoři prodloužili do 31. ledna.

„Smysl soutěže spočívá nejen ve srovnání webů jednotlivých měst a obcí, ale jejich webmasterům a provozovatelům poskytuje také užitečné informace a hodnocení pro další zlepšování,“ uvedla členka rady kraje Radka Loučková Kotasová, jejíž resort krajské kolo soutěže organizuje.

Vítězům jednotlivých kategorií krajských kol bude zajištěn vstup zdarma na konferenci ISSS v Hradci Králové a na odborné semináře zaměřené na hodnocení webů a s tím spojenou problematiku.

Soutěž je organizována v krajských kolech a v navazujícím celostátním kole. Kraje sestavují odbornou porotu, která hodnotí webové stránky a elektronické služby svých měst a obcí. Veškeré další informace jsou uvedeny v propozicích soutěže (k dispozici na www.zlatyerb.cz). Účast v soutěži je pro města a obce zdarma.

Hlavní ceny budou v krajském i celostátním kole uděleny v kategoriích:

a)         nejlepší webové stránky města

b)         nejlepší webová stránka obce

c)         Smart City a nejlepší elektronická služba

V celostátním kole bude udělena také cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci. Mimo měst a obcí mohou soutěžit i kraje, organizace turistického managementu a turistické atraktivity, jakou jsou hrady, zámky či muzea.

Jak se soutěže zúčastnit?

Krajského kola soutěže Zlatý erb se mohou zúčastnit města a obce kraje se svými oficiálními webovými stránkami, elektronickými službami a turistickými webovými prezentacemi. Formulář přihlášky do soutěže je k dispozici na webové stránce soutěže www.zlatyerb.cz.

Slavnostní vyhlášení výsledků krajského kola soutěže Zlatý erb se bude konat 25. března 2019 v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje.

Mgr. Filip Trdla
filip.trdla@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226307