Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Oceněním v soutěži Zlatý erb o nejlepší webové stránky se mohou pyšnit v Turnově a Zásadě

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 15. 09. 2021 16:35
  • Digitální úřad

Sdílet článek

Krajské kolo třiadvacátého ročníku soutěže Zlatý erb zná své vítěze. Nejlepšími elektronickými počiny jsou webové stránky Turnova a Zásady. Zlatý erb vyhlašuje Liberecký kraj ve spolupráci se spolkem Český zavináč. Soutěž je určena městům a obcím v regionu, které mají oficiální webové stránky, elektronické služby nebo turistické webové prezentace.

„Moc mě těší, že můžeme rok od roku posuzovat stále sofistikovanější a uživatelsky příjemnější vzhled a technické zpracování webových stránek měst a obcí. Soutěž Zlatý erb není jenom o pomyslných vavřínech, je to zároveň skvělá příležitost získat zpětnou vazbu a užitečné informace od poroty tak, aby do budoucna mohli účastníci své internetové prezentace ještě více vylepšovat,“ uvedl hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

 

Výsledky soutěže Zlatý erb 2021:

Kategorie: nejlepší webové stránky obce

1. místo: Zásada

2. místo: Bedřichov

3. místo: Svijany

 

Kategorie: nejlepší webová stránka města

1. místo: Turnov

2. místo: Mimoň

3. místo: Cvikov

 

Kategorie: Nejlepší elektronická služba a projekty Smart City

1. místo: Turnov: Mobilní rozhlas

1. místo: Zásada: Mobilní aplikace V OBRAZE

2. místo: Turnov: Rezervace termínu návštěvy na úřadě

3. místo: Turnov: Online přenos zasedání zastupitelstva 

(Pozn.: udělena dvě první místa)

 

Do letošního ročníku soutěže se přihlásilo 5 obcí a 9 měst, v kategorii elektronická služba porota posuzovala 5 projektů. Do celostátního kola postupují město Turnov a městys Zásada. Výsledky budou vyhlášeny 20. září letošního roku na konferenci ISSS v Hradci Králové.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky