Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj vyhlašuje tradiční soutěž Zlatý erb o nejlepší webové stránky měst a obcí

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 09. 01. 2019 00:00
  • Digitální úřad
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj ve spolupráci se spolkem Český zavináč vyhlašuje krajské kolo 21. ročníku soutěže Zlatý erb (www.zlatyerb.cz). Soutěž je určena městům a obcím Libereckého kraje, které mají oficiální webové stránky, elektronické služby nebo turistické webové prezentace. Obce a města se do soutěže mohou hlásit do 25. ledna 2019.

„Smysl soutěže spočívá nejen ve srovnání webů jednotlivých měst a obcí, ale jejich webmasterům
a provozovatelům poskytuje také užitečné informace a hodnocení pro další zlepšování,“ uvedla členka rady kraje Radka Loučková Kotasová, jejíž resort krajské kolo soutěže organizuje.

Vítězům jednotlivých kategorií krajských kol bude zajištěn vstup zdarma na konferenci ISSS v Hradci Králové a na odborné semináře zaměřené na hodnocení webů a s tím spojenou problematiku.

Soutěž je organizována v krajských kolech a v navazujícím celostátním kole. Kraje sestavují odbornou porotu, která hodnotí webové stránky a elektronické služby svých měst a obcí. Veškeré další informace jsou uvedeny v propozicích soutěže (k dispozici na www.zlatyerb.cz). Účast v soutěži je pro města a obce zdarma.

 

Hlavní ceny budou v krajském i celostátním kole uděleny v kategoriích:

a)         nejlepší webové stránky města

b)         nejlepší webová stránka obce

c)         Smart City a nejlepší elektronická služba

V celostátním kole bude udělena také cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci. Mimo měst a obcí mohou soutěžit i kraje, organizace turistického managementu a turistické atraktivity, jakou jsou hrady, zámky či muzea.

 

Jak se soutěže zúčastnit?

Krajského kola soutěže Zlatý erb se mohou zúčastnit města a obce kraje se svými oficiálními webovými stránkami, elektronickými službami a turistickými webovými prezentacemi. Formulář přihlášky do soutěže je k dispozici na webové stránce soutěže www.zlatyerb.cz.

Uzávěrka příjmu přihlášek je stanovena na 25. 1. 2019 do 14:00 hod., porota zahájí své hodnocení 28. 1. 2019.

Slavnostní vyhlášení výsledků krajského kola soutěže Zlatý erb se bude konat 25. března 2019 v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje.

  • banner výzva (.pdf)
    45 kB
    10. 01. 2019 16:17

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky